VIND ONS OP
NEEM CONTACT MET ONS OP

+31 (0) 184-412303

BEZOEK ONS

Scheepswerf Boer
Industrieweg 18 3361 HJ Sliedrecht, Nederland

Machinefabriek

Geen klus is ons te groot of te klein en wij voeren elk project met passie en inzet uit. Onze fabriek en draaierij biedt u een compleet assortiment aan machines die u nodig heeft voor de scheepsbouw. Wij hebben alles wat u kan helpen bij het bouwen of onderhouden van een schip, van iets kleins als een bout tot iets groters, zoals een schroefas.

Snelheid en kwaliteit
24/7 drijvende scheepsreparaties

Een van de beste redenen om voor ons te kiezen is de snelheid en betrouwbaarheid die alleen wij kunnen bieden

Onze diensten zijn adequaat geprijsd en afgestemd op de eisen van onze klant, zodat u altijd tevreden bent met ons.

Scheepsbouwproducten

In onze werkplaats hebben we een uitgebreid assortiment geavanceerde machines en uitrusting die ons helpen bij het ontwerpen en bouwen van hoogwaardige scheepsbouwproducten, variërend van cilinders tot assen, roeren tot schroeven, olietanks tot boegschroeven en nog veel meer. We bouwen ook accommodatie om op het schip te installeren. We maken gebruik van machines van wereldklasse om aan de eisen van onze klanten te voldoen.

Onze apparatuur omvat boormachines, freesmachines, zaagmachines en nog veel meer. U kunt ons brede assortiment scheepsbouwproducten ontdekken door vandaag nog een bezoek te brengen aan onze scheepswerf.

Uitgebreid trackrecord
Consistente kwaliteit en service

Ingenieursdiensten

Bij Scheepswerf Boer bieden we ook tal van technische diensten en oplossingen voor onze vooraanstaande klanten. Deze diensten omvatten een breed scala en worden mogelijk gemaakt met moderne machines en technologie. Onze diensten omvatten snijden, lassen, ponsen, knippen en nog veel meer. We zijn ook gespecialiseerd in draaiwerk en het bouwen van geavanceerde onderdelen en componenten die in schepen kunnen worden gemonteerd.

Onze diensten omvatten ook processen als harden, honen, stempelen, slijpen en polijsten. Bij alles wat we doen, staan precisie en kwaliteit centraal, samen met stiptheid.

Landelijke service

Op tijd gereed

Oplossingen op maat

Onze machinefabriek stelt ons ook in staat om op maat gemaakte en op maat gemaakte producten, pannen en componenten te bouwen voor onze verschillende klanten. Deze producten worden door de klanten gevraagd om een bepaald doel te vervullen dat niet kan worden gedaan met een regulier onderdeel, wat de noodzaak van maatwerk met zich meebrengt. Onze vakmensen zijn zeer goed in staat om alles te bouwen wat hen is opgedragen, en dat doen ze met passie.

Zelfs als u geen idee heeft van wat u nodig heeft, kunt u vandaag nog contact opnemen met onze experts, die u de meest efficiënte oplossingen zullen bieden.

Expertise in alle scheepswerfdiensten
Ervaren vakmensen

Bekijk onze diensten van topkwaliteit

Stuurmachines en inspectie

Roer & Roeren

Reparatie

Nieuwbouw & Afwerking

Aluminium constructies

Leidingwerk

Hydraulica

Machinefabriek

Meld u aan om de nieuwste updates te krijgen