VIND ONS OP
NEEM CONTACT MET ONS OP

+31 (0) 184-412303

BEZOEK ONS

Scheepswerf Boer
Industrieweg 18 3361 HJ Sliedrecht, Nederland

Leidingwerk

Leidingwerk is een essentieel onderdeel van de dagelijkse werkzaamheden die in een schip worden uitgevoerd en wij zijn uitstekend in staat het leidingwerk voor de schepen van onze klanten uit te voeren. Wij zijn gespecialiseerd in nieuwbouw en reparatie van baggerleidingen, koelleidingen, uitlaat, hydraulische en vele andere soorten leidingen. We werken ijverig om ervoor te zorgen dat onze leidingen bestand zijn tegen druk en voor een langere periode werken.

Snelheid en kwaliteit
24/7 drijvende scheepsreparaties

Een van de beste redenen om voor ons te kiezen is de snelheid en betrouwbaarheid die alleen wij kunnen bieden

Onze diensten zijn adequaat geprijsd en afgestemd op de eisen van onze klant, zodat u altijd tevreden bent met US

Nieuwe constructies

Soms wordt het leidingsysteem op oudere schepen zwak door roest en corrosie na jarenlang water en chemicaliën door het schip te hebben gepompt. Dit betekent dat de functie van uw schip ernstig in gevaar kan komen als u zo doorgaat. Daarom is het tijd voor u om een nieuw aangelegd leidingsysteem aan te schaffen, en wij zijn de juiste mensen voor de klus.

Bij Scheepswerf Boer voeren we de aanleg van alle soorten leidingsystemen uit, of het nu gaat om het oppompen van afval, baggeren, koelwater, hydrauliek of wat dan ook. We bouwen alles vanaf nul en houden daarbij ook de veiligheids- en kwaliteitsnormen in de gaten.

Uitgebreid trackrecord
Consistente kwaliteit en service

Pijpmontage:

Ons werk houdt niet op bij het eenvoudig aanleggen van de leidingen. Aangezien wij het gehele leidingwerk ontwerpen en vervaardigen, beschouwen wij het als onze verantwoordelijkheid om dit goed op uw schip te monteren. De volgende stap in ons leidingwerk bestaat uit het snijden van profielen, buigen van buizen, passen en lasprocedures. We zorgen ervoor dat elke leiding correct wordt geïnstalleerd voordat we rustig kunnen uitrusten.

We hebben een breed scala aan machines die ons helpen bij het maken en titteren van deze buizen, zoals:

  • Bovenloopkranen
  • Palletafval
  • Straalmachines
  • Voetstukslijpmachines
  • Boormachines
  • Draadsnijapparatuur
  • Hydraulische pijpenbuigers
  • Snelheidssnijders

Landelijke service

Op tijd gereed

Reparatieservices

Is er een lek in de leidingen van uw schip, of denkt u dat de doorstroming wordt belemmerd? U hoeft zich nergens zorgen over te maken, want wij voeren graag een grondig onderzoek voor u uit. Onze deskundige monteurs nemen het gehele leidingsysteem door en controleren het op eventuele lekkages of beschadigingen door corrosie. Als dergelijke schade wordt vastgesteld, gaan onze experts aan de slag om deze onmiddellijk te repareren, wat u veel geld en tijd bespaart.

Ook zijn wij bedreven in het grootschalig repareren van leidingsystemen, alsmede het gedeeltelijk aanleggen van een deel van het systeem, zodat u contact met ons kunt opnemen om te kijken hoe wij u zo snel mogelijk kunnen helpen.

Expertise in alle scheepswerfdiensten
Ervaren vakmensen

Bekijk onze diensten van topkwaliteit

Stuurmachines en inspectie

Roer & Roeren

Reparatie

Nieuwbouw & Afwerking

Aluminium constructies

Leidingwerk

Hydraulica

Machinefabriek

Meld u aan om de nieuwste updates te krijgen